Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54969
Назва: Білково-жирова суміш підвищеної харчової цінності як компонент шоколадних паст
Автори: Бочкарев, Сергій Володимирович
Ключові слова: харчування спортсменів; хімічна промисловість; кондитерські вироби; амінокислоти
Дата публікації: 2018
Видавництво: ТОВ "Планета – Принт"
Бібліографічний опис: Бочкарев С. В. Білково-жирова суміш підвищеної харчової цінності як компонент шоколадних паст / С. В. Бочкарев // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета – Принт, 2018. – С. 195.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54969
Розташовується у зібраннях:Кафедра "Фізичне виховання"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MicroCAD_2018_Bochkarev_Shokoladni_pasty.pdf393,26 kBAdobe PDFВідкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.