Білково-жирова суміш підвищеної харчової цінності як компонент шоколадних паст

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ТОВ "Планета – Принт"

Анотація

Опис

Ключові слова

харчування спортсменів, хімічна промисловість, кондитерські вироби, амінокислоти

Бібліографічний опис

Бочкарев С. В. Білково-жирова суміш підвищеної харчової цінності як компонент шоколадних паст / С. В. Бочкарев // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета – Принт, 2018. – С. 195.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced