Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54969
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБочкарев, Сергій Володимировичuk
dc.date.accessioned2021-11-24T09:48:02Z-
dc.date.available2021-11-24T09:48:02Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБочкарев С. В. Білково-жирова суміш підвищеної харчової цінності як компонент шоколадних паст / С. В. Бочкарев // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета – Принт, 2018. – С. 195.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54969-
dc.language.isouk-
dc.publisherТОВ "Планета – Принт"uk
dc.subjectхарчування спортсменівuk
dc.subjectхімічна промисловістьuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectамінокислотиuk
dc.titleБілково-жирова суміш підвищеної харчової цінності як компонент шоколадних пастuk
dc.typeThesisen
Appears in Collections:Кафедра "Фізичне виховання"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2018_Bochkarev_Shokoladni_pasty.pdf393,26 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.