Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54970
Title: Насіння льону як джерело білка рослинного походження у технології десертів
Authors: Рибалкіна, Є. О.
Бочкарев, Сергій Володимирович
Keywords: хімічна промисловість; харчові продукти; здорове харчування; кондитерські вироби
Issue Date: 2020
Citation: Рибалкіна Є. О. Насіння льону як джерело білка рослинного походження у технології десертів [Електронний ресурс] / Є. О. Рибалкіна, С. В. Бочкарев // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2020 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – С. 66-68. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54970.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54970
Appears in Collections:Кафедра "Фізичне виховання"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rybalkina_Nasinnia_lonu_2020.pdf235,26 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.