Насіння льону як джерело білка рослинного походження у технології десертів

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хімічна промисловість, харчові продукти, здорове харчування, кондитерські вироби

Бібліографічний опис

Рибалкіна Є. О. Насіння льону як джерело білка рослинного походження у технології десертів [Електронний ресурс] / Є. О. Рибалкіна, С. В. Бочкарев // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2020 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – С. 66-68. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54970.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced