Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54970
Назва: Насіння льону як джерело білка рослинного походження у технології десертів
Автори: Рибалкіна, Є. О.
Бочкарев, Сергій Володимирович
Ключові слова: хімічна промисловість; харчові продукти; здорове харчування; кондитерські вироби
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Рибалкіна Є. О. Насіння льону як джерело білка рослинного походження у технології десертів [Електронний ресурс] / Є. О. Рибалкіна, С. В. Бочкарев // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2020 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – С. 66-68. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54970.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54970
Розташовується у зібраннях:Кафедра "Фізичне виховання"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rybalkina_Nasinnia_lonu_2020.pdf235,26 kBAdobe PDFВідкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.