Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54971
Title: Обґрунтування складу білково-жирових десертів для харчування спортсменів та діабетиків
Authors: Стаховець, Н. Б.
Бочкарев, Сергій Володимирович
Слободенюк, П. С.
Keywords: хімічна промисловість; здорове харчування; спорт; цукровий діабет; активний спосіб життя
Issue Date: 2021
Publisher: ТОВ "Планета – Прінт"
Citation: Стаховець Н. Б. Обґрунтування складу білково-жирових десертів для харчування спортсменів та діабетиків / Н. Б. Стаховець, С. В. Бочкарев, П. С. Слободенюк // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – С. 249.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54971
Appears in Collections:Кафедра "Фізичне виховання"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2021_Stakhovets_Obhruntuvannia.pdf185,07 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.