Обґрунтування складу білково-жирових десертів для харчування спортсменів та діабетиків

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ТОВ "Планета – Прінт"

Анотація

Опис

Ключові слова

хімічна промисловість, здорове харчування, спорт, цукровий діабет, активний спосіб життя

Бібліографічний опис

Стаховець Н. Б. Обґрунтування складу білково-жирових десертів для харчування спортсменів та діабетиків / Н. Б. Стаховець, С. В. Бочкарев, П. С. Слободенюк // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – С. 249.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced