Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/55002
Title: Математична модель процесу виготовлення маргарину твердої товарної форми
Authors: Лук'яненко, Ю. В.
Шутинський, Олексій Григорович
Keywords: маргарин; аналог вершкового масла; емульсія; продукт; охолодження; метод переохолодження; механічна обробка
Issue Date: 2021
Publisher: ФОП Тарасенко В. П.
Citation: Лук'яненко Ю. В. Математична модель процесу виготовлення маргарину твердої товарної форми / Ю. В. Лук'яненко, О. Г. Шутинський // Інформатика, управління та штучний інтелект : тези 8-ї міжнар. наук.-техн. конф., Харків – Краматорськ, 16-19 листопада 2021 р. / наук. ред. В. Д. Дмитрієнко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Тарасенко В. П., 2021. – С. 87.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/55002
Appears in Collections:Кафедра "Автоматизація технологічних систем та екологічного моніторингу"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lukianenko_Matematychna_2021.pdf352,21 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.