Публікація:
Застосування флокулянтів природного походження для підвищення ефективності біотехнології очищення стічних вод харчових виробництв

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

захист довкілля, забруднення, органічні речовини, загальний сток

Бібліографічний опис

Застосування флокулянтів природного походження для підвищення ефективності біотехнології очищення стічних вод харчових виробництв [Електронний ресурс] / О. М. Близнюк [та ін.] // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів 9-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2021. – С. 167-168. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/55178.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в