Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/55260
Title: Щодо проблем удосконалення вершкових кремів
Authors: Чумак, Ольга Петрівна
Федоров, М.
Keywords: кондитерський вироб; продукт; емульсійно-пінна структура; цукрово-молочно-яєчний сироп; білок-полісахаридна суміш; цукрозамінник
Issue Date: 2021
Publisher: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Чумак О. П. Щодо проблем удосконалення вершкових кремів / О. П. Чумак, М. Федоров // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 366.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/55260
Appears in Collections:Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2019_Chumak_Shchodo_problem.pdf151,69 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.