Щодо проблем удосконалення вершкових кремів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

кондитерський вироб, продукт, емульсійно-пінна структура, цукрово-молочно-яєчний сироп, білок-полісахаридна суміш, цукрозамінник

Бібліографічний опис

Чумак О. П. Щодо проблем удосконалення вершкових кремів / О. П. Чумак, М. Федоров // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 366.