Бенчмаркінг як засіб покращення інноваційного процесу на підприємстві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність, інноваційна діяльність, обмін даними, управління, економіка

Бібліографічний опис

Палієнко К. Є. Бенчмаркінг як засіб покращення інноваційного процесу на підприємстві / К. Є. Палієнко, В. О. Давидова, Ю. Л. Татаринцева // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 15-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-3 грудня 2021 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 220-221.