Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/5619
Title: Аналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарства
Authors: Чумак, О. В.
Андрющенко, І. С.
Keywords: аналіз; чинники; бюджетування; контроль; ресторанне господарство; analysis; cost management; technology factors; budgeting; control; restaurant management
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Чумак О. В. Аналітична технологія управління витратами підприємств ресторанного господарства / О. В. Чумак, І. С. Андрющенко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 24 (997). – С. 154-163.
Abstract: Запропоновано аналітичну технологію управління витратами підприємств ресторанного господарства, яка складається з формування етапів управління витратами. Аналіз витрат за даними етапами дозволить підприємствам ресторанного господарства ефективно управляти та проводити контролюючі заходи за своїми фінансовими ресурсами
An analytical technology cost management of the restaurants, which consists of the formation stages of cost control. Cost analysis according to the stages of the restaurants will effectively manage and implement control measures in its financial resources
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/5619
Appears in Collections:Вісник № 24

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_24_Chumak_Analitychna.pdf482,42 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.