Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56421
Title: Інноваційний підхід до дистрибуції кондитерських новинок
Authors: Літвиненко, Марія Владиславна
Проценко, Н. В.
Чорна, І. М.
Keywords: дистрибуція; ринку кондитерської продукції; SWOT-аналіз; продукція борошняних виробів; нумерична дистрибуція; зважена дистрибуція
Issue Date: 2017
Publisher: Харківський національний університет будівництва та архітектури
Citation: Літвиненко М. В. Інноваційний підхід до дистрибуції кондитерських новинок / Літвиненко М. В., Проценко Н. В., Чорна І. М. // Регіональна, галузева та суб'єктна економіка України на шляху до євроінтеграції : матеріали 9-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 квітня 2017 р. – Харків : ХНУБА, 2017. – Ч. 3. – С. 206-208.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56421
Appears in Collections:Кафедра "Економіка та маркетинг"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Litvynenko_Innovatsiinyi_pidkhid_2017.pdf487,67 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.