Інноваційний підхід до дистрибуції кондитерських новинок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Харківський національний університет будівництва та архітектури

Анотація

Опис

Ключові слова

дистрибуція, ринку кондитерської продукції, SWOT-аналіз, продукція борошняних виробів, нумерична дистрибуція, зважена дистрибуція

Бібліографічний опис

Літвиненко М. В. Інноваційний підхід до дистрибуції кондитерських новинок / Літвиненко М. В., Проценко Н. В., Чорна І. М. // Регіональна, галузева та суб'єктна економіка України на шляху до євроінтеграції : матеріали 9-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 квітня 2017 р. – Харків : ХНУБА, 2017. – Ч. 3. – С. 206-208.