Інноваційний підхід до дистрибуції кондитерських новинок
Вантажиться...
Дата
2017
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Харківський національний університет будівництва та архітектури
Анотація
Опис
Ключові слова
дистрибуція, ринку кондитерської продукції, SWOT-аналіз, продукція борошняних виробів, нумерична дистрибуція, зважена дистрибуція
Бібліографічний опис
Літвиненко М. В. Інноваційний підхід до дистрибуції кондитерських новинок / Літвиненко М. В., Проценко Н. В., Чорна І. М. // Регіональна, галузева та суб'єктна економіка України на шляху до євроінтеграції : матеріали 9-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 квітня 2017 р. – Харків : ХНУБА, 2017. – Ч. 3. – С. 206-208.