Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56868
Title: Аналіз основних параметрів електроконтактного нагрівання для випікання печених виробів
Authors: Потапенко, А. І.
Зінченко, Марія Георгіївна
Keywords: технологічні процеси; випікання; електрофізичні методи; електроконтактне нагрівання; теплова обробка; печені вироби
Issue Date: 2017
Publisher: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Потапенко А. І. Аналіз основних параметрів електроконтактного нагрівання для випікання печених виробів / А. І. Потапенко, М. Г. Зінченко // XI Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 18-21 квітня 2017 р. : у 3 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – C. 48-49.
ORCID: orcid.org/0000-0001-7984-2881
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56868
Appears in Collections:Кафедра "Хімічна техніка та промислова екологія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Potapenko_Analiz_osnovnykh_2017.pdf546,36 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.