Аналіз основних параметрів електроконтактного нагрівання для випікання печених виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

технологічні процеси, випікання, електрофізичні методи, електроконтактне нагрівання, теплова обробка, печені вироби

Бібліографічний опис

Потапенко А. І. Аналіз основних параметрів електроконтактного нагрівання для випікання печених виробів / А. І. Потапенко, М. Г. Зінченко // XI Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 18-21 квітня 2017 р. : у 3 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – C. 48-49.