Аналіз основних параметрів електроконтактного нагрівання для випікання печених виробів
Дата
2017
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
технологічні процеси, випікання, електрофізичні методи, електроконтактне нагрівання, теплова обробка, печені вироби
Бібліографічний опис
Потапенко А. І. Аналіз основних параметрів електроконтактного нагрівання для випікання печених виробів / А. І. Потапенко, М. Г. Зінченко // XI Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 18-21 квітня 2017 р. : у 3 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – C. 48-49.