Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56873
Title: Сучасні тенденції розвитку обладнання підприємств громадського харчування
Authors: Зінченко, Марія Георгіївна
Донецький, К. Г.
Меньшиков, Б. І.
Keywords: підприємства громадського харчування; обладнання; технічне оснащення підприємств; переробна промисловість
Issue Date: 2020
Citation: Зінченко М. Г. Сучасні тенденції розвитку обладнання підприємств громадського харчування / М. Г. Зінченко, К. Г. Донецький, Б. І. Меньшиков // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 201.
ORCID: orcid.org/0000-0001-7984-2881
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56873
Appears in Collections:Кафедра "Хімічна техніка та промислова екологія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2020_2_Zinchenko_Suchasni_tendentsii.pdf200,44 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.