Сучасні тенденції розвитку обладнання підприємств громадського харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

підприємства громадського харчування, обладнання, технічне оснащення підприємств, переробна промисловість

Бібліографічний опис

Зінченко М. Г. Сучасні тенденції розвитку обладнання підприємств громадського харчування / М. Г. Зінченко, К. Г. Донецький, Б. І. Меньшиков // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 201.