Сучасні тенденції розвитку обладнання підприємств громадського харчування
Вантажиться...
Дата
2020
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
підприємства громадського харчування, обладнання, технічне оснащення підприємств, переробна промисловість
Бібліографічний опис
Зінченко М. Г. Сучасні тенденції розвитку обладнання підприємств громадського харчування / М. Г. Зінченко, К. Г. Донецький, Б. І. Меньшиков // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 201.