Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56874
Title: Методичні вказівки до лабораторної роботи "Дослідження якості природної і питної води" з дисципліни "Спеціальне обладнання переробних виробництв сільськогосподарської продукції"
Authors: Зінченко, Марія Георгіївна
Забіяка, Наталія Анатоліївна
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; спеціальне обладнання переробних виробництв сільськогосподарської продукції; дослідження якості природної і питної води; санітарно-мікробіологічний контроль; визначення колі-титру; визначення колі-індексу; бродильний метод
Issue Date: 2021
Publisher: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Методичні вказівки до лабораторної роботи "Дослідження якості природної і питної води" з дисципліни "Спеціальне обладнання переробних виробництв сільськогосподарської продукції" для студ. всіх форм навчання, спец. 133 – Галузеве машинобудування спеціалізації "Обладнання переробних і харчових виробництв" / уклад.: М. Г. Зінченко, Н. А. Забіяка. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021 р. – 15 с.
Abstract: Освоєння методів санітарно-мікробіологічного контролю якості природної і питної води, визначення вмісту у воді бактерій групи кишкової палички.
ORCID: orcid.org/0000-0001-7984-2881
orcid.org/0000-0003-2837-5317
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56874
Appears in Collections:Кафедра "Хімічна техніка та промислова екологія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prohramy_2021_Doslidzhennia_yakosti_pryrodnoi.pdf686,22 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.