Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56922
Title: Розвиток ринку послуг гастрономічного туризму
Authors: Ільїна, Валерія Валеріївна
Перерва, Петро Григорович
Keywords: гастрономічний туризм; бізнес; ринок; попит; пропозиція; конкуренція
Issue Date: 2022
Publisher: Полтавський державний аграрний університет
Citation: Ільїна В. В. Розвиток ринку послуг гастрономічного туризму / В. В. Ільїна, П. Г. Перерва // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали 5-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 14-15 квітня 2022 р. / оргком.: Л. Дорогань-Писаренко [та ін.] ; Полтав. держ. аграрний ун-т. – Полтава, 2022. – С. 708-710.
Abstract: Доведено, що важливим складником індустрії туризму є харчування гостей. Знайомлячись з визначними пам'ятками місцевості, туристи одночасно хочуть знати про особливості та традиції національної кухні. Гастрономічні традиції є значним ресурсом території, джерелом формування її ідентичності.
ORCID: orcid.org/0000-0002-6256-9329
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56922
Appears in Collections:Кафедра "Економіка бізнесу і міжнародні економічні відносини"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ilina_Rozvytok_rynku_2022.pdf515,73 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.