Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57264
Title: Методичні підходи до технолого-економічної оцінки інтелектуально-інноваційних технологій
Authors: Маслак, Марія Володимирівна
Перерва, Петро Григорович
Keywords: інтелектуальна власність; інноваційні технології; трансфер; комерціалізація; ефективність; промислові підприємства
Issue Date: 2022
Citation: Маслак М. В. Методичні підходи до технолого-економічної оцінки інтелектуально-інноваційних технологій [Електронний ресурс] / М. В. Маслак, П. Г. Перерва // Створення, охорона, захист і комерціалізація об'єктів права інтелектуальної власності : матеріали 5-ї Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, 26 квітня 2022 р. : ел.зб. / упоряд.: В. С. Парненко ; Нац. техн. ун-т України "КПІ ім. Ігоря Сікорського". – Електрон. текст. дані. – Київ, 2022. – С. 271-276. – URL: https://drive.google.com/file/d/1c_9RhQuVD-_rxIJ0uUa1D7Y0eSX7i6Rh/view, вільний (дата звернення 15.06.2022 р.).
Abstract: Метою проведеного дослідження було виявлення майбутніх інноваційних технологій та їх значення для України. Істотним критерієм відбору було те, що інноваційні технології вже самі по собі в багатьох випадках досягають високої актуальності та популярності на ринку в середньостроковій перспективі, в якій розглядаються технології, які вже в цей час представлені на ринку і мають значний комерційний потенціал зростання. Після вибору ряду технологій з майбутніх досліджень та інших джерел, які були в основному актуальні за відповідними критеріями, вони оцінювалися більш точно за технологічними, виробничими, ринковими та економічними критеріями.
ORCID: orcid.org/0000-0002-6256-9329
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57264
Appears in Collections:Кафедра "Економіка бізнесу і міжнародні економічні відносини"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Maslak_Metodychni_pidkhody_2022.pdf294 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.