Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57290
Title: Біотехнологія виробництва кефіру з додаванням кореню солодки
Authors: Фуркал, Є. Д.
Бєлих, Ірина Анатоліївна
Keywords: молочні продукти; гліциризинова кислота; харчова промисловість; сировина
Issue Date: 2020
Publisher: ТОВ "Планета-Прінт"
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Фуркал Є. Д. Біотехнологія виробництва кефіру з додаванням кореню солодки / Є. Д. Фуркал, І. А. Бєлих // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 285.
ORCID: orcid.org/0000-0002-6637-2232
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57290
Appears in Collections:Кафедра "Біотехнологія, біофізика та аналітична хімія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2020_Furkal_Biotekhnolohiia.pdf161,91 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.