Удосконалення біотехнології виробництва йогурту з пробіотичними властивостями
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ТОВ "Планета-Прінт"
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
молочні продукти, мікробні культури, закваски, хімічне виробництво, лікувальне харчування
Бібліографічний опис
Шліхтінг К. В. Удосконалення біотехнології виробництва йогурту з пробіотичними властивостями / К. В. Шліхтінг, І. А. Бєлих // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 295.
