Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57325
Title: Удосконалення біотехнології виробництва йогурту з пробіотичними властивостями
Authors: Шліхтінг, К. В.
Бєлих, Ірина Анатоліївна
Keywords: молочні продукти; мікробні культури; закваски; хімічне виробництво; лікувальне харчування
Issue Date: 2020
Publisher: ТОВ "Планета-Прінт"
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Шліхтінг К. В. Удосконалення біотехнології виробництва йогурту з пробіотичними властивостями / К. В. Шліхтінг, І. А. Бєлих // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 295.
ORCID: orcid.org/0000-0002-6637-2232
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57325
Appears in Collections:Кафедра "Біотехнологія, біофізика та аналітична хімія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2020_Shlikhtinh_Udoskonalennia.pdf178,77 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.