Удосконалення біотехнології виробництва йогурту з пробіотичними властивостями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

ТОВ "Планета-Прінт"
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

молочні продукти, мікробні культури, закваски, хімічне виробництво, лікувальне харчування

Бібліографічний опис

Шліхтінг К. В. Удосконалення біотехнології виробництва йогурту з пробіотичними властивостями / К. В. Шліхтінг, І. А. Бєлих // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 295.