Удосконалення біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Удосконалення біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae / І. А. Бєлих [та ін.] // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84-ї міжнар. наук. конф., 23-24 квітня 2018 р. Ч. 1 = Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : book of abstr. of the 84th Intern. sci. conf., April 23-24, 2018. Pt. 1. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 514.