Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57326
Title: Удосконалення біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Authors: Бєлих, Ірина Анатоліївна
Самойленко, Сергій Іванович
Маренич, К. П.
Яремінець, Надія Сергіївна
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Keywords: хімічне виробництво; бурштинова кислота; проліферація
Issue Date: 2018
Publisher: Національний університет харчових технологій
Citation: Удосконалення біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae / І. А. Бєлих [та ін.] // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84-ї міжнар. наук. конф., 23-24 квітня 2018 р. Ч. 1 = Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : book of abstr. of the 84th Intern. sci. conf., April 23-24, 2018. Pt. 1. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 514.
ORCID: orcid.org/0000-0002-6637-2232
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57326
Appears in Collections:Кафедра "Біотехнологія, біофізика та аналітична хімія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bielykh_Udoskonalennia_2018.pdf327,9 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.