Удосконалення біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae

Ескіз

Дата

2018

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Ключові слова

хімічне виробництво, бурштинова кислота, проліферація

Бібліографічний опис

Удосконалення біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae / І. А. Бєлих [та ін.] // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84-ї міжнар. наук. конф., 23-24 квітня 2018 р. Ч. 1 = Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : book of abstr. of the 84th Intern. sci. conf., April 23-24, 2018. Pt. 1. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 514.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced