Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57329
Title: Зміна вмісту аскорбінової кислоти та β-каротину в бульбах топінамбуру при зберіганні за різними температурними режимами
Authors: Бєлих, Ірина Анатоліївна
Григорук, М. Ю.
Самойленко, Сергій Іванович
Подпорінова, Олена Сергіївна
Ларінцева, Надія Вікторівна
Keywords: лікувальні рослини; хімічне виробництво; вітаміни; харчові продукти; польові культури
Issue Date: 2016
Publisher: Science and education LTD, Sheffield, UK
Citation: Зміна вмісту аскорбінової кислоти та β-каротину в бульбах топінамбуру при зберіганні за різними температурними режимами / І. А. Бєлих [та ін.] // Areas of scientific thought : materials of the 12th Intern.research and practice conf., December 30, 2015 – January 7, 2016. Vol. 18 : Technical sciences. Construction and architecture. Agriculture. – Sheffield : SE LTD, 2016. – 3 p.
ORCID: orcid.org/0000-0002-6637-2232
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57329
Appears in Collections:Кафедра "Біотехнологія, біофізика та аналітична хімія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bielykh_Zmina_2016.pdf221,8 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.