Зміна вмісту аскорбінової кислоти та β-каротину в бульбах топінамбуру при зберіганні за різними температурними режимами
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Science and education LTD, Sheffield, UK
Анотація
Опис
Ключові слова
лікувальні рослини, хімічне виробництво, вітаміни, харчові продукти, польові культури
Бібліографічний опис
Зміна вмісту аскорбінової кислоти та β-каротину в бульбах топінамбуру при зберіганні за різними температурними режимами / І. А. Бєлих [та ін.] // Areas of scientific thought : materials of the 12th Intern.research and practice conf., December 30, 2015 – January 7, 2016. Vol. 18 : Technical sciences. Construction and architecture. Agriculture. – Sheffield : SE LTD, 2016. – 3 p.
