Зміна вмісту аскорбінової кислоти та β-каротину в бульбах топінамбуру при зберіганні за різними температурними режимами

Ескіз

Дата

2016

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Science and education LTD, Sheffield, UK

Анотація

Опис

Ключові слова

лікувальні рослини, хімічне виробництво, вітаміни, харчові продукти, польові культури

Бібліографічний опис

Зміна вмісту аскорбінової кислоти та β-каротину в бульбах топінамбуру при зберіганні за різними температурними режимами / І. А. Бєлих [та ін.] // Areas of scientific thought : materials of the 12th Intern.research and practice conf., December 30, 2015 – January 7, 2016. Vol. 18 : Technical sciences. Construction and architecture. Agriculture. – Sheffield : SE LTD, 2016. – 3 p.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced