Оптимізація біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae

Ескіз

Дата

2018

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Nauka i studia, Przemysl

Анотація

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, бродильне виробництво, метаболічні процеси, проліферація дріжджових клітин, виробництво кормових препаратів

Бібліографічний опис

Оптимізація біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae / І. А. Бєлих [та ін.] // Naukowa mysl informacyjnej powieki – 2018 : materialy 14 Miedzynarodowej naukowi-praktycznej konf., 07-15 marca, 2018. Vol. 5 : Biologiczne nauki. Weterynaria. Ekologia. Medycyna. – Przemysl : Nauka i studia, 2018. – 10 s.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced