Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57334
Название: Оптимізація біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Авторы: Бєлих, Ірина Анатоліївна
Маренич, К. П.
Самойленко, Сергій Іванович
Ларінцева, Надія Вікторівна
Ключевые слова: харчова промисловість; бродильне виробництво; метаболічні процеси; проліферація дріжджових клітин; виробництво кормових препаратів
Дата публикации: 2018
Издательство: Nauka i studia, Przemysl
Библиографическое описание: Оптимізація біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae / І. А. Бєлих [та ін.] // Naukowa mysl informacyjnej powieki – 2018 : materialy 14 Miedzynarodowej naukowi-praktycznej konf., 07-15 marca, 2018. Vol. 5 : Biologiczne nauki. Weterynaria. Ekologia. Medycyna. – Przemysl : Nauka i studia, 2018. – 10 s.
ORCID: orcid.org/0000-0002-6637-2232
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57334
Располагается в коллекциях:Кафедра "Біотехнологія, біофізика та аналітична хімія"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bielykh_Optymizatsiia_2018.pdf1,8 MBAdobe PDFОткрыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.