Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57334
Назва: Оптимізація біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Автори: Бєлих, Ірина Анатоліївна
Маренич, К. П.
Самойленко, Сергій Іванович
Ларінцева, Надія Вікторівна
Ключові слова: харчова промисловість; бродильне виробництво; метаболічні процеси; проліферація дріжджових клітин; виробництво кормових препаратів
Дата публікації: 2018
Видавництво: Nauka i studia, Przemysl
Бібліографічний опис: Оптимізація біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae / І. А. Бєлих [та ін.] // Naukowa mysl informacyjnej powieki – 2018 : materialy 14 Miedzynarodowej naukowi-praktycznej konf., 07-15 marca, 2018. Vol. 5 : Biologiczne nauki. Weterynaria. Ekologia. Medycyna. – Przemysl : Nauka i studia, 2018. – 10 s.
ORCID: orcid.org/0000-0002-6637-2232
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57334
Розташовується у зібраннях:Кафедра "Біотехнологія, біофізика та аналітична хімія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bielykh_Optymizatsiia_2018.pdf1,8 MBAdobe PDFВідкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.