Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменів / В. О. Варич [та ін.] // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 5-6 листопада 2019 р.– Київ : НУХТ, 2019. – С. 438-440.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в