Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменів / В. О. Варич [та ін.] // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 5-6 листопада 2019 р.– Київ : НУХТ, 2019. – С. 438-440.