Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57338
Title: Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменів
Authors: Варич, В. О.
Бочкарев, Сергій Володимирович
Бєлінська, Анна Павлівна
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Keywords: харчова промисловість; кремові цукерки; кондитерські вироби; хімічне виробництво
Issue Date: 2019
Publisher: Національний університет харчових технологій
Citation: Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменів / В. О. Варич [та ін.] // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 5-6 листопада 2019 р.– Київ : НУХТ, 2019. – С. 438-440.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57338
Appears in Collections:Кафедра "Фізичне виховання"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Varych_Nasinnia_lonu_2019.pdf182,05 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.