Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменів
Вантажиться...
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, кремові цукерки, кондитерські вироби, хімічне виробництво
Бібліографічний опис
Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменів / В. О. Варич [та ін.] // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 5-6 листопада 2019 р.– Київ : НУХТ, 2019. – С. 438-440.