Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57343
Title: Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту
Authors: Бочкарев, Сергій Володимирович
Кричковська, Лідія Василівна
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Чікалов, Євген
Keywords: поліненасичені жирні кислоти; хімічне виробництво; харчова промисловість; біологічно активні речовини; олійне насіння
Issue Date: 2016
Publisher: Національний університет харчових технологій
Citation: Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту / С. В. Бочкарев [та ін.] // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї міжнар. наук. конф., 13-14 квітня 2016 р. Ч. 1 = Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : book of abstr. of the 82nd Intern. sci. conf., April 13-14, 2016. Pt. 1. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 344.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57343
Appears in Collections:Кафедра "Фізичне виховання"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bochkarev_Doslidzhennia_2016.pdf235,03 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.