Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57343
Название: Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту
Авторы: Бочкарев, Сергій Володимирович
Кричковська, Лідія Василівна
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Чікалов, Євген
Ключевые слова: поліненасичені жирні кислоти; хімічне виробництво; харчова промисловість; біологічно активні речовини; олійне насіння
Дата публикации: 2016
Издательство: Національний університет харчових технологій
Библиографическое описание: Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту / С. В. Бочкарев [та ін.] // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї міжнар. наук. конф., 13-14 квітня 2016 р. Ч. 1 = Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : book of abstr. of the 82nd Intern. sci. conf., April 13-14, 2016. Pt. 1. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 344.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57343
Располагается в коллекциях:Кафедра "Фізичне виховання"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bochkarev_Doslidzhennia_2016.pdf235,03 kBAdobe PDFОткрыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.