Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Ключові слова

поліненасичені жирні кислоти, хімічне виробництво, харчова промисловість, біологічно активні речовини, олійне насіння

Бібліографічний опис

Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту / С. В. Бочкарев [та ін.] // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї міжнар. наук. конф., 13-14 квітня 2016 р. Ч. 1 = Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : book of abstr. of the 82nd Intern. sci. conf., April 13-14, 2016. Pt. 1. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 344.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced