Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту / С. В. Бочкарев [та ін.] // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї міжнар. наук. конф., 13-14 квітня 2016 р. Ч. 1 = Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : book of abstr. of the 82nd Intern. sci. conf., April 13-14, 2016. Pt. 1. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 344.