Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57343
Назва: Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту
Автори: Бочкарев, Сергій Володимирович
Кричковська, Лідія Василівна
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Чікалов, Євген
Ключові слова: поліненасичені жирні кислоти; хімічне виробництво; харчова промисловість; біологічно активні речовини; олійне насіння
Дата публікації: 2016
Видавництво: Національний університет харчових технологій
Бібліографічний опис: Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту / С. В. Бочкарев [та ін.] // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї міжнар. наук. конф., 13-14 квітня 2016 р. Ч. 1 = Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : book of abstr. of the 82nd Intern. sci. conf., April 13-14, 2016. Pt. 1. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 344.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57343
Розташовується у зібраннях:Кафедра "Фізичне виховання"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bochkarev_Doslidzhennia_2016.pdf235,03 kBAdobe PDFВідкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.