Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57343
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБочкарев, Сергій Володимировичuk
dc.contributor.authorКричковська, Лідія Василівнаuk
dc.contributor.authorРадзієвська, Ірина Гіронтіївнаuk
dc.contributor.authorЧікалов, Євгенuk
dc.date.accessioned2022-06-21T16:40:11Z-
dc.date.available2022-06-21T16:40:11Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту / С. В. Бочкарев [та ін.] // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї міжнар. наук. конф., 13-14 квітня 2016 р. Ч. 1 = Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : book of abstr. of the 82nd Intern. sci. conf., April 13-14, 2016. Pt. 1. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 344.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57343-
dc.language.isouk-
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk
dc.subjectполіненасичені жирні кислотиuk
dc.subjectхімічне виробництвоuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk
dc.subjectолійне насінняuk
dc.titleДослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продуктуuk
dc.typeThesisen
Appears in Collections:Кафедра "Фізичне виховання"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bochkarev_Doslidzhennia_2016.pdf235,03 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.