Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57374
Title: Створення білково-жирових основ харчових продуктів для спортсменів
Authors: Бєлінська, Анна Павлівна
Матвєєва, Тетяна Вікторівна
Папченко, Вікторія Юріївна
Бочкарев, Сергій Володимирович
Keywords: олійне насіння; незамінні амінокислоти; поліненасичені жирні кислоти; кондитерські маси; спортивне харчування
Issue Date: 2017
Publisher: Український науково-дослідний інститут олій та жирів Національної академії аграрних наук України
Citation: Створення білково-жирових основ харчових продуктів для спортсменів / А. П. Бєлінська [та ін.] // Інноваційні технології: актуальні питання науки та практики. – 2017. – Вип. 1. – С. 52-65.
Abstract: Розроблено білково-жирову основу, збагачену незамінними амінокислотами та поліненасиченими жирними кислотами ω-3 групи, у відповідності до фізіологічних потреб спортсменів, робітників важкої фізичної праці, військовослужбовців та інших верств населення. Досліджено можливість використання білково-жирової основи у виробництві цукерок з метою підвищення їх біологічної цінності, зниження калорійності і подовження строків придатності.
ORCID: orcid.org/0000-0001-5795-2799
orcid.org/ 0000-0002-3867-8146
orcid.org/0000-0002-3692-0699
orcid.org/ 0000-0003-4399-7907
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57374
Appears in Collections:Кафедра "Фізичне виховання"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ITAPNP_2017_1_Bielinska_Stvorennia.pdf628,59 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.