Створення білково-жирових основ харчових продуктів для спортсменів

Ескіз

Дата

2017

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Український науково-дослідний інститут олій та жирів Національної академії аграрних наук України

Анотація

Розроблено білково-жирову основу, збагачену незамінними амінокислотами та поліненасиченими жирними кислотами ω-3 групи, у відповідності до фізіологічних потреб спортсменів, робітників важкої фізичної праці, військовослужбовців та інших верств населення. Досліджено можливість використання білково-жирової основи у виробництві цукерок з метою підвищення їх біологічної цінності, зниження калорійності і подовження строків придатності.

Опис

Ключові слова

олійне насіння, незамінні амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти, кондитерські маси, спортивне харчування

Бібліографічний опис

Створення білково-жирових основ харчових продуктів для спортсменів / А. П. Бєлінська [та ін.] // Інноваційні технології: актуальні питання науки та практики. – 2017. – Вип. 1. – С. 52-65.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced