Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57374
Название: Створення білково-жирових основ харчових продуктів для спортсменів
Авторы: Бєлінська, Анна Павлівна
Матвєєва, Тетяна Вікторівна
Папченко, Вікторія Юріївна
Бочкарев, Сергій Володимирович
Ключевые слова: олійне насіння; незамінні амінокислоти; поліненасичені жирні кислоти; кондитерські маси; спортивне харчування
Дата публикации: 2017
Издательство: Український науково-дослідний інститут олій та жирів Національної академії аграрних наук України
Библиографическое описание: Створення білково-жирових основ харчових продуктів для спортсменів / А. П. Бєлінська [та ін.] // Інноваційні технології: актуальні питання науки та практики. – 2017. – Вип. 1. – С. 52-65.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено білково-жирову основу, збагачену незамінними амінокислотами та поліненасиченими жирними кислотами ω-3 групи, у відповідності до фізіологічних потреб спортсменів, робітників важкої фізичної праці, військовослужбовців та інших верств населення. Досліджено можливість використання білково-жирової основи у виробництві цукерок з метою підвищення їх біологічної цінності, зниження калорійності і подовження строків придатності.
ORCID: orcid.org/0000-0001-5795-2799
orcid.org/ 0000-0002-3867-8146
orcid.org/0000-0002-3692-0699
orcid.org/ 0000-0003-4399-7907
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57374
Располагается в коллекциях:Кафедра "Фізичне виховання"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ITAPNP_2017_1_Bielinska_Stvorennia.pdf628,59 kBAdobe PDFОткрыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.