Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57374
Title: | Створення білково-жирових основ харчових продуктів для спортсменів |
Authors: | Бєлінська, Анна Павлівна Матвєєва, Тетяна Вікторівна Папченко, Вікторія Юріївна Бочкарев, Сергій Володимирович |
Keywords: | олійне насіння; незамінні амінокислоти; поліненасичені жирні кислоти; кондитерські маси; спортивне харчування |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Український науково-дослідний інститут олій та жирів Національної академії аграрних наук України |
Citation: | Створення білково-жирових основ харчових продуктів для спортсменів / А. П. Бєлінська [та ін.] // Інноваційні технології: актуальні питання науки та практики. – 2017. – Вип. 1. – С. 52-65. |
Abstract: | Розроблено білково-жирову основу, збагачену незамінними амінокислотами та поліненасиченими жирними кислотами ω-3 групи, у відповідності до фізіологічних потреб спортсменів, робітників важкої фізичної праці, військовослужбовців та інших верств населення. Досліджено можливість використання білково-жирової основи у виробництві цукерок з метою підвищення їх біологічної цінності, зниження калорійності і подовження строків придатності. |
ORCID: | orcid.org/0000-0001-5795-2799 orcid.org/ 0000-0002-3867-8146 orcid.org/0000-0002-3692-0699 orcid.org/ 0000-0003-4399-7907 |
URI: | http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57374 |
Appears in Collections: | Кафедра "Фізичне виховання" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ITAPNP_2017_1_Bielinska_Stvorennia.pdf | 628,59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.