Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57376
Title: Розробка білково-жирового композиту підвищеної харчової цінності для спортивного харчування
Authors: Бєлінська, Анна Павлівна
Матвєєва, Тетяна Вікторівна
Папченко, Вікторія Юріївна
Петік, Ігор Павлович
Бочкарев, Сергій Володимирович
Keywords: олієжирова галузь; хімічне виробництво; харчові продукти; спорт; поліненасичені жирні кислоти
Issue Date: 2018
Publisher: ТОВ "Дніпровський освітній центр"
Дике поле, Запоріжжя
Університет Аалто, Гельсінкі, Фінляндія
Citation: Розробка білково-жирового композиту підвищеної харчової цінності для спортивного харчування / А. П. Бєлінська [та ін.] // Інноваційні технології в науці та освіті. Європейський досвід : матеріали 2-ї Міжнар. конф., 12‐15 листопада 2018 р., м. Гельсінкі = Innovative technologies in science and education. European experience : proc. of the 2nd Intern. Conf., November 12‐15, 2018, Helsinki / уклад.: Т. С. Хохлова, Ю. О. Ступак. – Дніпро – Гельсінкі : ДОЦ, 2018. – P. 234-238.
ORCID: orcid.org/0000-0001-5795-2799
orcid.org/ 0000-0002-3867-8146
orcid.org/0000-0002-3692-0699
orcid.org/ 0000-0003-4399-7907
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57376
Appears in Collections:Кафедра "Фізичне виховання"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bielinska_Rozrobka_2018.pdf339,18 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.