Розробка білково-жирового композиту підвищеної харчової цінності для спортивного харчування

Ескіз

Дата

2018

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ТОВ "Дніпровський освітній центр"
Дике поле, Запоріжжя
Університет Аалто, Гельсінкі, Фінляндія

Анотація

Опис

Ключові слова

олієжирова галузь, хімічне виробництво, харчові продукти, спорт, поліненасичені жирні кислоти

Бібліографічний опис

Розробка білково-жирового композиту підвищеної харчової цінності для спортивного харчування / А. П. Бєлінська [та ін.] // Інноваційні технології в науці та освіті. Європейський досвід : матеріали 2-ї Міжнар. конф., 12‐15 листопада 2018 р., м. Гельсінкі = Innovative technologies in science and education. European experience : proc. of the 2nd Intern. Conf., November 12‐15, 2018, Helsinki / уклад.: Т. С. Хохлова, Ю. О. Ступак. – Дніпро – Гельсінкі : ДОЦ, 2018. – P. 234-238.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced