Розробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

DOI

doi.org/10.15587/2312-8372.2016.81142

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

ПП "Технологічний центр"
Полтавський державний аграрний університет

Анотація

Розроблено білково-жирову основу, збагачену незамінними амінокислотами та поліненасиченими жирними кислотами ω-3 групи, у відповідності до фізіологічних потреб спортсменів, робітників важкої фізичної праці, військовослужбовців та інших верств населення. Досліджено можливість використання білково-жирової основи у виробництві цукерок з метою підвищення їх біологічної цінності, зниження калорійності і подовження строків придатності.

Опис

Ключові слова

олійне насіння, незамінні амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти, кондитерські маси

Бібліографічний опис

Розробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів / С. В. Бочкарев [та ін.] // Технологічний аудит та резерви виробництва = Technology audit and production reserves. – 2016. – Т. 5, № 3 (31). – С. 58-64.