Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57391
Title: Розробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів
Authors: Бочкарев, Сергій Володимирович
Папченко, Вікторія Юріївна
Матвєєва, Тетяна Вікторівна
Бєлінська, Анна Павлівна
Руднєв, Василь Анатолійович
Keywords: олійне насіння; незамінні амінокислоти; поліненасичені жирні кислоти; кондитерські маси
Issue Date: 2016
Publisher: ПП "Технологічний центр"
Полтавський державний аграрний університет
Citation: Розробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів / С. В. Бочкарев [та ін.] // Технологічний аудит та резерви виробництва = Technology audit and production reserves. – 2016. – Т. 5, № 3 (31). – С. 58-64.
Abstract: Розроблено білково-жирову основу, збагачену незамінними амінокислотами та поліненасиченими жирними кислотами ω-3 групи, у відповідності до фізіологічних потреб спортсменів, робітників важкої фізичної праці, військовослужбовців та інших верств населення. Досліджено можливість використання білково-жирової основи у виробництві цукерок з метою підвищення їх біологічної цінності, зниження калорійності і подовження строків придатності.
ORCID: orcid.org/0000-0003-4399-7907
orcid.org/0000-0002-3692-0699
orcid.org/0000-0002-3867-8146
orcid.org/0000-0001-5795-2799
orcid.org/0000-0002-2550-3515
DOI: doi.org/10.15587/2312-8372.2016.81142
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57391
Appears in Collections:Кафедра "Фізичне виховання"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TARP_2016_5_3_Bochkarev_Rozrobka.pdf979,81 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.