Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57393
Title: Обґрунтування компонентного складу спеціалізованого жирового продукту підвищеної біологічної цінності
Authors: Бочкарев, Сергій Володимирович
Кричковська, Лідія Василівна
Матвєєва, Тетяна Вікторівна
Keywords: харчування; поліненасичені жирні кислоти; амінокислоти; спортсмени; фізична культура; олійне насіння
Issue Date: 2016
Publisher: "Бял ГРАД-БГ" OOД, Република България, София
Citation: Бочкарев С. В. Обґрунтування компонентного складу спеціалізованого жирового продукту підвищеної біологічної цінності / С. В. Бочкарев, Л. В. Кричковська, Т. В. Матвєєва // Бъдещите изследвания – 2016 : материали за 12-ти Междунар. науч. практ. конф., 15-22 февруари 2016. Т. 8 : Лекарство. Биологии. Химия и химически технологии. – София : Бял ГРАД-БГ, 2016. – С. 70-73.
ORCID: orcid.org/0000-0003-4399-7907
orcid.org/0000-0002-3867-8146
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57393
Appears in Collections:Кафедра "Фізичне виховання"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bochkarev_Obhruntuvannia_2016.pdf266,62 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.