Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57395
Title: Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчування
Authors: Бочкарев, Сергій Володимирович
Кричковська, Лідія Василівна
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Keywords: олієжирова промисловість; спортсмени; фізична культура; харчові продукти; біологічно активні речовини; поліненасичені жирні кислоти
Issue Date: 2016
Publisher: Національний університет харчових технологій
Citation: Бочкарев С. В. Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчування / С. В. Бочкарев, Л. В. Кричковська, І. Г. Радзієвська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 124-126.
ORCID: orcid.org/ 0000-0003-4399-7907
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57395
Appears in Collections:Кафедра "Фізичне виховання"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bochkarev_Doslidzhennia_orhanoleptychnykh_2016.pdf150,52 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.