Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57395
Название: Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчування
Авторы: Бочкарев, Сергій Володимирович
Кричковська, Лідія Василівна
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Ключевые слова: олієжирова промисловість; спортсмени; фізична культура; харчові продукти; біологічно активні речовини; поліненасичені жирні кислоти
Дата публикации: 2016
Издательство: Національний університет харчових технологій
Библиографическое описание: Бочкарев С. В. Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчування / С. В. Бочкарев, Л. В. Кричковська, І. Г. Радзієвська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 124-126.
ORCID: orcid.org/ 0000-0003-4399-7907
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57395
Располагается в коллекциях:Кафедра "Фізичне виховання"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bochkarev_Doslidzhennia_orhanoleptychnykh_2016.pdf150,52 kBAdobe PDFОткрыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.