Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57395
Назва: Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчування
Автори: Бочкарев, Сергій Володимирович
Кричковська, Лідія Василівна
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Ключові слова: олієжирова промисловість; спортсмени; фізична культура; харчові продукти; біологічно активні речовини; поліненасичені жирні кислоти
Дата публікації: 2016
Видавництво: Національний університет харчових технологій
Бібліографічний опис: Бочкарев С. В. Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчування / С. В. Бочкарев, Л. В. Кричковська, І. Г. Радзієвська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 124-126.
ORCID: orcid.org/ 0000-0003-4399-7907
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57395
Розташовується у зібраннях:Кафедра "Фізичне виховання"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bochkarev_Doslidzhennia_orhanoleptychnykh_2016.pdf150,52 kBAdobe PDFВідкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.