Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57395
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБочкарев, Сергій Володимировичuk
dc.contributor.authorКричковська, Лідія Василівнаuk
dc.contributor.authorРадзієвська, Ірина Гіронтіївнаuk
dc.date.accessioned2022-06-23T10:14:31Z-
dc.date.available2022-06-23T10:14:31Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБочкарев С. В. Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчування / С. В. Бочкарев, Л. В. Кричковська, І. Г. Радзієвська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 124-126.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57395-
dc.language.isouk-
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk
dc.subjectолієжирова промисловістьuk
dc.subjectспортсмениuk
dc.subjectфізична культураuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk
dc.subjectполіненасичені жирні кислотиuk
dc.titleДослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчуванняuk
dc.typeThesisen
dc.identifier.orcidorcid.org/ 0000-0003-4399-7907-
Appears in Collections:Кафедра "Фізичне виховання"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bochkarev_Doslidzhennia_orhanoleptychnykh_2016.pdf150,52 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.