Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57395
Title: | Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчування |
Authors: | Бочкарев, Сергій Володимирович Кричковська, Лідія Василівна Радзієвська, Ірина Гіронтіївна |
Keywords: | олієжирова промисловість; спортсмени; фізична культура; харчові продукти; біологічно активні речовини; поліненасичені жирні кислоти |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Національний університет харчових технологій |
Citation: | Бочкарев С. В. Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників білково-жирової основи для продуктів спортивного харчування / С. В. Бочкарев, Л. В. Кричковська, І. Г. Радзієвська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 124-126. |
ORCID: | orcid.org/ 0000-0003-4399-7907 |
URI: | http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57395 |
Appears in Collections: | Кафедра "Фізичне виховання" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bochkarev_Doslidzhennia_orhanoleptychnykh_2016.pdf | 150,52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.